onsdag 10 februari 2010

Mitt paradis ... att ladda upp sig :-)

Saker och ting som har betytt mycket för mig den senaste tiden vill jag dela med mig av här och nu. Det är till att börja med mitt fantastiska paradis, min härliga strand som ger sådan ro åt mig. Ingen stress, bara vågornas skvalp som hörs, blandat med självvald musik. Avkopplande och rofylld musik som hjälper till att hela, ge kraft. Här har jag funnit min plats i SL och äntligen kan jag njuta av det. Väljer vem jag vill släppa in, och när, tillsvidare i alla fall! Men om det är någon som vill komma och hälsa på, så är det ju bara att kontakta mig så ordnar jag turen. Vänner är alltid välkomna det skall ni veta!
Det har blivit många timmars sittande vid strandkanten, även sena timmar, då man bara har glömt bort tiden. Men jag tror att det har varit nödvändigt!


Suttit flera timmar i sträck vid min lilla eld och talat med min kära granne, som har varit till stor hjälp. Att bara få diskutera vardagliga saker, är ett av de bästa terapierna. Eller låta sina tankar kläs i ord för någon som har förmågan att bara lyssna, som inte ställer krav ... det önskar jag att alla kan ha.

Tog mig en sväng en kväll till OD, sent, när nästan alla hadde åkt hem. Hittade Lucien, och bjöd honom att dansa med mig vid polen. Inte den jag brukar använda, utan Vampis och Sirhc's. Det var en härlig upplevelse, och jag började känna att det skulle vara kul igen att få jobba, dansa som jag gjort så ofta innan. Lucien har kommit att bli en kär vän han med, en lättsam samtalspartner. En jag känner att jag kan lita på, och det är viktigt ... att kunna lita på någon till hundra procent ...


Mitt hus vid havet, vid stranden, så perfekt. Jag har köpt en massa danser den senaste tiden, min passion och mitt liv. Kan verka dumt, men för mig är det viktigt. Och när jag inte kan eller orkar åka ut och dansa, är det ju bra att ha egna danser ... eller hur ... Och inte bara danser så klart! Jag vill ju kunna dansa och träna för mitt jobb, som jag så innerligt vill kunna återvända till.


Ah, stranden, vyn jag inte tröttnar på!

Så innan jag är beredd att återvända till OD, och för att testa hur jag orkar med gemenskapen, åker jag numera gärna till PJ's ... mycket beroende av Lucien, i mitt tycke den bästa DJn i SL!

Men innan det hadde vi varit hos Apmel och dansat, fast det var ju inställt så det var ju bara mitt sällskap och jag som var där. Passade mig bra ... ingen trängsel ...

Så ... ja ... jag är nog igång nu ... sakta men säkert har jag tagit mina stapplande steg tillbaka. Jag har saknat er alla ...

Men jag lovar inget, vet inte om jag klarar av att skriva så ofta, men kanske det kommer bilder i alla fall ... vi får se! Men.. the Bitch is back ... lol ... det tror jag jag kan lova i alla fall.

1 kommentar:

  1. Det var roligt att du och ditt sällskap kom och dansade tango!!!!

    SvaraRadera