onsdag 3 mars 2010

Nya utmaningar ....

Jaha ... så var det då dags att ta farväl av mitt första egna boende. Visserligen har jag det kvar denna veckan ut ... men det blir ju inte att jag är där så värst mycke mera. Tiden räcker inte till allt ... eller hur. Drömmarna med detta ställe, min platta, var att starta upp eller ha dans där. Miljön skulle vara ruffig, och det kan man väl säga att det blev... hehe. Men nu blir det flytt istället, till en helt ny sim, som delägare till den! Jippii, ett steg framåt kanske, vad vet jag, men skoj skall det bli. Årkar knappt vänta tills man flyttar helt (bor ju tillfälligt nu på en halv sim med en av blivande delägarna ).
Så fastän vi vet att det blir att packa ihop snart igen, så har man ju inte kunnat låta bli att fixa till lite i alla fall. Vi är ju båda två mycket för det lugna och fina, som ju behövs för att orka med allt det andra som händer, alla fester och så menar jag. Fast, för min egen del så har det nog blivit allt mindre festande.
Fast festa ... hmmmm ...kanske man kan kalla det för det att man ordnat lite dans på den egna gården för oss inblandade ... vad vet jag! Men kul har vi mellan varven. Ja vad då mellan varven ? ... jo mellan letande efter slott...o grejer till det nya...så klart hahah.
Här går vi en inspektionsrunda på ett av de tänkta slotten ... ja just det ... ett av dem. LOL Men tur är ju att vi gillar samma saker, och det är väl en förutsättning för att kunna samsas.
Och här står jag då framför slottet, temagivande kan man säga. För visst har jag ändrats jag med, men det är ju bara så att det har liksom legat och väntat att jag äntligen skulle vakna upp. Det är ju detta jag letat efter hela tiden, eller kanske inte hela, men i stort sett. Så inte kommer ni väl att få se mig så mycke med mina gamla "vanliga" kläder mera ... om inte de i framtiden kan användas som maskeradklädsel.
Jahaja ... och vad är detta då ...hmmm. Jo bara en fin klänning jag råkade vinna på ett av ställen i en hunt, Twisted hunt ... Det är något visst med dessa hunt's eller hur. Man kan inte hålla sig ifrån!.Så nu får man se hur många man kan lyckas hitta, den är ju inte lätt, men rolig


Så nu vet ni lite grann om vad som har hänt och vad som är på kommande i mitt nya liv. Oj, tänkte ju glömma nämna de ... jag har ju börjat lite med byggande ...hihihi... Har man två byggare runt i kring sig så kan man ju inte bli annat än biten själv, och det är väl en av de positiva sakerna. Så vem vet vad som blir kreerat av mig i framtiden. Men det kanske kommer bilder här .. för fortsättning följer ju .. som alltid, fast inte i så snabb takt som förr. Ha de bra ni alla tills nästa gång, och kanske råkar vi mötas en och annan gång där ute.

4 kommentarer:

 1. ooo visste väl att du var en Princessa
  Lycka till

  SvaraRadera
 2. Grattis till nya hemmet och dom snygga klänningarna :P

  SvaraRadera
 3. Har jag missat nåt? Vilka är "vi" som det pratas om?

  Nåja grattis i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Jag har nog oxå missat en hel del ser jag. Vet inte heller vem den andra hälften är ;) ..

  Grattis från mig till er iaf :)

  SvaraRadera