söndag 9 maj 2010

Mycke har det varit nu ... lol

Vet inte riktigt hur jag skall börja denna gången .. det har varit så mycket som hänt under en kort period...för det är ju trots allt en kort tid som jag bott på Haven. Men kan ju i alla fall berätta att nu har Sofie sitt kaffe att bjuda på ... för jag har ju varit där och suttit vid hennes mysiga brasa med utsikten mot stranden. Helt underbart ställe!!

Och så har det ju varit dans, dans och åter dans ... fniss....jag har inte varit på så många danser på bra länge. Men tyckte det skulle vara kul att träffa gamla vänner, och kul har man ju hela tiden. Det började med party hos Walle, tom två i rad.
Och sent på natten när det var bara några kvar så fick jag se denna helt underbara dansuppvisning!! Ja jag kan inte kalla det för nåt annat ... de var så fint...The Haven Boys ..lol ( det är så jag kallar dem ! )
Men nu var jag trött på min dator så det fick bli en ny i all hast. Det tog ett litet tag att installera, men så fort det var gjort så var jag kvickt som ögat hos PJ's och testade. Och det var sååå underbart....musiken var i gång hela tiden ... och nu kan jag voica igen...inga hinder att höra alla hela tiden!!! Så nu kanske flera kan få höra min ljuva stämma ... hehehhe. Sååå temat var Go green, och grönt var det. Jag hadde dock inte tid att byta om ... lol.


Vännen blanche var där, så klart , och Lucien the Man, hottaste dj'n i SL ... aaawwww.


Och Vampi, så klart hon var där. Och grön det var hon, snyggt

OK, så var det då dags att åka till RajRaj!!! Där har jag inte varit på evigheters evigheter. Men va kul det var .. allt sig likt, och Bällan i högform som alltid. Här dansar Frosty, jag , Kia och Lensi.. Kommer säkert att komma flera gånger, så antagligen ses vi där!

Och så har vi ju den häringa röstnigen på G ännu. Här är det några som samlats tidigt på lördagsmorgonen. Vi talade en stund, för att sen återförenas på melodikrysset .... ja just det. Jag har inte varit med förr, så nu tyckte jag det var på tiden att testa det.

Vi samlades hos Selma ( har jag för mig att det var...aaawww...jag och mitt minne ) En upplevelse jag gillade .... så det blir kanske flera kryss att lösa nu !!!

Sen har jag ju sett till att göra ett gömställe åt mig, ett mera privat "rum" där jag garanterat kan vara ensam med mitt. Känner ni igen huset kanske, sett det förr ...fniss. Jepp..... det är huset jag hadde på mitt första egna ställe på stranden. Den känns helt rätt nu med....ljus o luftig.

Mmmmm .... kan en kväll avslutas bättre än med sin älskade. Tror inte det!! Bara få slappa tillsammans .. ta det lugnt .. lyssna på vågorna ... det är himmelskt!
Vi har separata boenden ... min Kharzim och jag. Så denna kvällen var vi hos honom ...


Ja, så har det varit för mig nu. Idag har jag pysslat lite med det ena och det andra. Gjort några tavlor till Havenboendet ... fått upp huset på simmen och lite grejer ut där. Jaaa, tänkte ju glömma ... lol ....satte ut åtta dansbollar på dansbanan. Så nu är det bara att ta en svängom där.
Få se vad jag hittar på härnest ... men säkert nå't. Och som alltid, det kommer mera var så säkra på det. Och så är vi ju försiktiga där ute .. tänker oss för !!! Ses i SL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar