söndag 2 maj 2010

Jag har hittat tillbaka hem!!!

Vet inte riktigt var jag skall börja ... allt är som en dröm! Jag har hittat hem igen till mina rötter. Att det skulle behöva ta sådan tid! Att jag inte har fattat varför jag inte har kunnat fungera, inte kunnat komma igång med varken det ena eller det andra. Visst, det har ju varit bra stundom, men det har hela tiden funnits ett vemod, något som legat och gnagt i mig. Har försökt men inte kommit igång med något på fullt allvar. Och nu när det visade sig att det inte fungerade med vårt projekt av olika anledningar ( som jag inte tänker gå inpå!! ) så blev det ett tillfälle att sätta sig ner och fundera allvarligt på framtiden. Och just då fick jag reda på Walles nya sim som skulle öppnas snart ... Kvickt som ögat tog jag kontakt med honom, och snäll som han är så visade han mig runt på Rainbow Haven. Jag föll pladask....stället var som gjord för mig!!


Men jag får ju inte glömma att det skedde ju andra förändringar samtidigt .. lol ... Langlear och jag var ju och kollade nya simmar där vi kunde starta om. Nu är vi ju bara två, så någon helsim kunde ju inte komma på tal! Men vi hittade en perfekt halvsim som passar oss. Och Langlear smällde upp direkt ett par slott och katedral och... fniss... ja en massa. Det var en fröjd att se hur han jobbade nu när han hadde fria händer så att säga att förverkliga sig själv. Antagligen kommer det att ske en hel del förändringar om jag nu känner honom rätt, men det är ju bara som det skall vara.
Detta slottet gillar jag verkligen! Det är ju inte så stort som det han hadde på den förra simmen, men det är betydligt mycke lättare att hitta i detta. Jag villade bort mig ideligen så det var inte roligt att vara och hälsa på honom förr ... fniss....


Och det är ju klart att våra kära hyresgäster skulle ju få följa med oss vid flytten! Så nu bor Jan och Sofie här, i ett lite större hus och uppe på en kulle. Utsikten därifrån är helt underbar... stranden nedanför, så det är inte långt till ett uppfriskande morgondopp! Men ni kan ju tala med dem, inte alls omöjligt att ni blir bjudna på kaffe. Jag vet att Sofie kommer att ha kaffe på G när man än dyker upp!!!


Men hallooo ... vad pågår här då, mitt i natten?!?! Ah, det var ögon som diskuterades .. lol ...närmare bestämt ögon som Langlear gjort. Både Lucien och Jan fick ta emot en hel hög med olika, jag hadde ju dem redan. Fast inte mina alldeles egna, mina egoögon som jag kallar dem ... hihihi .....Klart jag visade dem med!! Kan hända jag använder dem nångång, så passa på att kika på dem ... Lang Made de också.

Så ... nu har jag ju en massa att göra, två ställen att piffa upp! Men jag har ingen brådska, definitivt inte. Jag skall njuta, ta lite åt gången. För min parcel, som jag naturligtvis döpt till Pirkka's Paradise, behöver inte så mycket för att man skall kunna njuta i alla fall. Den är så fin ... så rogivande. Det är ju egentligen två stycken som slagits ihop, så jag har massor av utrymme och en hel del prims att jobba med. Helt perfekt! Kom gärna och hälsa på, jag blir bara glad att få träffa mina gamla vänner som jag saknat. Och klart jag har mina danser ute igen .. och min dansbana, så vill ni dansa, så vassego .. fniss


Ooooh va skönt livet kan vara då!! Tycker inte ni det. Trots all strul med SL så fungerar det igen för mig i alla fall.

Så nu gott folk är jag antagligen på G igen. Känner mig full av iver, full av lust att skriva och berätta. I vart fall blir det lite oftare inlägg, det är jag säker på. Det finns ju så mycket att dokumentera, så mycket jag missat, så mycke ... ja allt!!!
Det kommer mera, som alltid ... lol ....fast nu kanske inte så stora och omvälvande ting. bara små vardagligheter. Vi ses där ute... och var varsamma ....

6 kommentarer:

 1. var och hälsade på sofie idag och cammade mig runt på simmen. det ser betydligt bättre ut än det packade på förra *tycka* men är det inte 3/4 ni har och han cåntrykillen 1/4? fint är det iaf:)

  SvaraRadera
 2. Heheh...visst e de så Vampi...hadde tänkt skriva om de i nästa blogg ju. Köpet blev ju klart så nyligen att jag inte hunnit med de ännu. O tack ska du ha ...

  SvaraRadera
 3. Man kan få kaka också när man kommer och hälsar på :-)
  /Sofie Snowbear

  SvaraRadera
 4. Grattis hoppas du kommer trivas! Vi ses nog snart :)

  SvaraRadera
 5. OH! Lycka till... som du vet så kommer jag snart.. eller lite senare:-)

  /Tina

  SvaraRadera
 6. Du bor verkligen fint Pirkka och välkommen tillbaka till oss som bor på svensksimarna :)

  Hoppas du får det precis så lugnt och fridfullt i ditt SL-liv som simen du bor på ger.

  Kram / Lensi

  SvaraRadera