söndag 4 april 2010

Om Belle, Castle Maniacs II

Dags att skriva ett litet inlägg igen! Det har ju hänt en hel del på vår sim ... inga stora grejer men ändå. Det kommer ju mera allt eftersom, för man blir ju aldrig färdig ... eller hur! Tänkte sätta in en slurl här, om jag nu kommer ihåg hur det skall göras...hihihi ..... men provar i alla fall. Vår sim heter ju Belle och vi är Castle Maniacs II så det är ju bara att klicka om ni blir intresserade att titta runt. Kan ju vara en upplevelse det med ... det är lugnt o fridfullt här.
Vi har ju ridhästar med på simmen ... bara att hoppa på en sadel och rezza en och ta wear ...klart. Men var försiktiga .. hästarna kan vara ystra och har lätt att knuffas ... hahaha.
Vårt andra dansställe .. ja vi har ju två stycken! (Stora dansstället är ju i slottet hos Langlear ). Känner ni för att ta en svängom så bara gör det. Det finns ju både singel och pardanser, hur annars, det är ju jag som har styrt med det! Jag och mina danser ni vet ... i slottet hittar ni mera, för där finns även poledanser, singel och dual!!

När ni går runt kan ni stöta på lite djur här och var .. de är inte skygga utan ni kan komma dem riktigt nära, men kanske bäst att inte väsnas för mycket. Man vet ju inte alltid med vilda djur...
Så ... då en liten rundtur med mig som guide .. igen ... fniss. Det finns ju som sagt var en del hus och rum till uthyrning. Det är ju inte mycke prim man har att lägga ut, men tänker man lågprim så kan man ju få in det nödvändigaste. Men framförallt så får man ett hem, en fast punkt i sitt SL-liv. Kan ju vara gött att ha ett ställe man kan kalla för sitt hem och alltid veta att hit hamnar jag vad som än händer. Det har varit en mycket viktig del i mitt tänkande, att inte vara hemlös ... Så, känner ni någon som skulle vara intresserad, eller rent av ni själva, så bara grabba slurlen i början .....Boxarna vi använder oss av idag är av märket alika, och inte de som syns på bilderna ... de är rätt så nya så jag har inte fått med dem ... hihihi....men det gör väl inget. Ända skillnaden är väl färgen och naturligtvis det att de innehåller mindre skript och så. Skall vara bättre sägs det ... lol.
OK ... detta huset är inte ledigt mera, utan våra första hyresgäster bor här. Jadå, vi har fått det och nu hoppas vi på att flera skall nappa på detta .... Kanske träffar ni dem när ni är och strövar ikring här, vem vet........!!

Och ... den första affären är öppnad! Det skedde inatt ... jag var hemkommen från påskfesten när jag märkte att det pågick aktivitet i andra ändan av simmen. Kvickt som ögat sprang jag dit för att titta vad som pågick .. man vet ju inte aldrig, eller hur, det kan ju vara bus på gång ... ve och fasa för något sådant. Men nu var det ju som det skulle ... så jag välkomnade Wael till hans nya affär!!! Detta skall bli riktigt spännande tycker jag ... den första av flera hoppas jag. Och bli inte förvånade om ni skulle få syn på en affär som innehåller Langlears produkter ... han är produktiv skall ni veta, och duktig.


Men ser ni ... Det är ju jag ... ja ni vet den där outfitten som jag ju hadde och tycker om fortfarande att använda!!! Bara det att detta var en hel avatar i NEKO tappning ... lol!! Och klart som korvspad att jag var tvungen att inhandla den. Det kan ju inte vara fel att ha något som är så mycket jag! Och skulle också någon av er vara intresserad så finns den att köpa här på vår sim, tillsammans med en hel del olika fina ögon...
Så nu vet ni lite mera om vad som hänt i mitt liv ... och det kommer att hända mera ... Jag har blivit helt frälst i skins och hår och ... ja ni vet, allt som gör en flickas liv värt att leva ..fniss. Förutom då danserna, det finns ju där och mina dansbollar fylls på med jämna mellanrum.
Jag var ju på den stora påskfesten, men tyvärr så laggade det en hel del så jag tog inga bilder. Eller jo, en ... men men, den blev inget vidare så jag skippar den. Det finns ju flera som tagit bilder såg jag, så bara gå och gotta er där .. det har jag gjort i alla fall!
Så nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig påsk och så ses vi där ute ... för jag hälsar ju på i alla fall hos er!! TC ... och så klart som alltid... fortsättning följer. Hmmm, kanske jag skulle ta en kavalkad med olika skins nästa gång... vem vet, vi får se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar