söndag 31 juli 2011

Fortsättning ...ändringar redan..något

Så var klubben färdig och så här fint blev det. Invigningen var igår med jazziga toner!Men nu går vi ner till simmen igen för jag har ju lite mera att visa därifrån. Inget märkvärdigt men vill visa denna vy, älskar vattnet och sanden, anledningen till att vi bytte boplats!

Och här är då en liten nyhet på simmen ( och det har kommit lite till ... gaaah ... hinner inte med just nu ). Här låg gamla klubben och i bakgrunden kan ni se lite av vattenrutschkanan som är rätt så skoj att åka.

Sedan var det detta med affärerna vi har. Tar er med på en liten guidning .. och då är det bara en liten ... hihihii!!

Sofie har sin lilla affär till höger om huvudbyggnaden så att säga. Hon har en hel del annorlunda och fina kläder i sitt utbud. Och det kommer säkert mera bara hon har tid igen. Det är riktigt mysigt, titta gärna in där ... tror hon blir glad om ni dessutom tar er en liten kafferast med hennes egengjorda tårta!!!


Så då går vi väl in i huvudbyggnaden .....


På högra sidan hittar vi Adrinas lilla shop ....


och till vänster finns PJ's affär.....

och rakt fram på vänstra sidan har Langlear en liten utställning på delar av sina profilbilder ... bara en del ... lite olika stilar på bilderna .... sedan går vi upp för trappan och förbi andra våningen som just nu är tom ( förutom mitt lilla kontor då ) .. upp till tredje våningen.... jamen vänta lite nu så backar vi! Glömde nämna att jag också har en liten hörna på högra sidan .... så då springer vi vidare ....


Fotostudion ... jiissss vad jag har samlat på mig ... och här håller Langlear till. Så vill ni ha en ny profilbild eller någon annan bild kontakta gärna honom, är nog inga problem. Och bara att säga hur ni vill ha den, han hjälper till!


OK!! Så var det då detta med mitt dansande. Har total dille på danser, och nu har jag dessutom hittat ett dansställe som är rena katastrofen för mig....hahahah .... My Animations! Inte för att jag ogillar det, tvärtom, men det blir liksom lite dyrt för mig för kan ju inte låta bli att ta mig in i affären också.

!

Som avslutning en liten bild på min vinnaroutfit ... min Geisha! Har äntligen lärt mig tycka att det är kul att försöka hitta passande kläder till dessa olika teman på dansställena. Kan vara det har lite med mitt fd modellande att göra, vad vet jag ... men nu gillar jag det!Jahap...nuså ...tror detta får räcka för denna gången. Det blev liksom lite för mycket för bara en blogg så tyckte det kunde vara bra att dela på den ... LOL.
Ja jag vet ... jag är hopplös med mina långa blogginlägg och mängden av bilder ... men just nu är det kul igen att lägga ut lite material. Har ju varit så tyst länge så det är väl dags att visa att jag är i liv och att jag trivs.

Sååååå ... vi ses ...ta vara på er ... behandla varann aktsamt ... osv ... och så ses vi antagligen snart igen, om ni vill.

1 kommentar: