måndag 25 juli 2011

New start, new place ....

OK, it have been a long time since i was in here and there have surtenly happend a lot as always. First of all i need to say one thing that is not so fun for all you peeps that dont understand swedish, but ....i have come to the conclusion that i need to work ( hehehe ) with my own language. I'm sooo sorry!!! Hope you can use a translator for the text you need to translate....or just ask me ( hmmm, if that is possible )

Såååååååå ... det var det så nu kanske jag kan börja skriva lite om det nya som har hänt i mitt, ja i vårt liv. Vi har ju flyttat till en ny sim ... har blivit en hel del, och vissa har ni säkert missat under tidens gång ... Kombu som den heter, men vi är fortfarande Outbreakers på Family Haven. Det är och förblir vår identitet, så vad som än sker kan man alltid hitta oss med det namnet! Tänkte sätta in en liten slurl här ... hoppas det lyckas, har ju varit så innaktiv att jag har glömt det mästa .. http://maps.secondlife.com/secondlife/Kombu/67/96/24 Tror inte detta lyckades men det går ju att kopiera den antar jag o ta copy/paste ... hihihih! Jo .. denna slurl tar er utanför huvudbyggnaden var det finns en teleporter ...

Som säkert många vet vid det här laget så har ju våran allas PJ öppnat sin affär igen, och det på vår sim! Ja det gjorde hon redan när vi bodde på den förra simmen, och nu flyttade hon med oss. Hon är en tillgång och en god vän, en mycket god vän ... ni som känner henne vet ju vilket yrväder hon är, och att hon är en hejare till DJ. Såååå ... nu har hon sitt lilla hangout utanför sin verkstad. Film, film, och åter film. Har ni inget annat för er så vill jag rekommendera hennes lilla "biosalong". Utbudet av filmer verkar utökas heeela tiden så det finns säkert någon film som passar alla. Ja det är ju inte bara hon som har sin affär i det stora huset jämte utan även Adrina har en liten filial där. Jag är verkligen glad över att hon med valde att flytta med oss, så nu finns det även fina latexkläder till salu. Yayyyy

Vi har ju en club på simmen som nog några av er vet. Men vi är ju som vi är hela bunten vill jag påstå, så nu har vi smällt upp en alldeles ny club. Hadde vårt första event i den i lördags och den kändes bra..Stor är den ja, men vilka möjligheter .. man behöver inte känna sig låst med omgivningen utan kan ändra allt efter behag, eller efter temat man vill köra. Ni är alla välkomna!

Så här ser det ut mot den gamla clubben ... helt underbar strand som vi nu skall göra om en del om jag känner Langlear rätt. Han har öga för att fixa till det så det ser inbjudande ut det vet jag så han har alltid fria händer när det kommer till ändra. Man kan hitta både det ena och det andra på simmen, och allt tänker jag inte berätta, bättre att ni kommer och inspekterar själva ( vi är ju en adult sim, så utgå från det ... hahahaha )

Det var det om simmen för stunden ... nu vill jag visa upp mitt och Adnans lilla hem vi skapat åt oss. Det är det mest bedårand hus jag sett, var bara tvungen att få anlägga den på vår platta. Svenskt byggd av en amerikan, med detaljer som få kan slå! Så kontrasten till resten av simmen är slående, men det stör ju inte helheten för ingen kommer dit om jag inte bjuder dem hem. Så kanske ni kan bli det om jag råkar vara på plats när ni besöker oss. Hojta gärna till!

Är dock tvungen att visa lite av interiören från den nya klubben som dock är under konstruktion ännu. Den är såpass stor att det kommer att ta lite tid att få den precis som vi vill ha den. PJ är vår eminenta inredningsarkitekt, men visst, vi jobbar tillsammans i en skön samklang och det fungerar. Alla har vi något att bidra med efter vår tid i SL. Jiiisss ... mitt inv har växt till såpass att nu måste jag konstant kasta saker, fast, klart det mesta handlar om gamla kläder ( hur annars, det är ju jag för jösse namn )

Som jag redan sa lite om, jag har ju varit i SL nu ett tag och jag har lärt mig en hel del, men fortfarande är jag en novis. Det är fortfarande roligt, och varje dag mer eller mindre lär jag mig något nytt. Vissa saker känns lite knepiga och tar längre tid att förstå så jag har kännt mig lite gammal. LOL ... titta bara på denna bild, visst har jag fått grått hår, och lite rynkor tror jag man kan ana här o där. Hmmm ... måste nog söka mig till en skönhetssalong för att fixa till det. För ännu är jag inte såååå gammal, men ... jag ser väl ganska bra ut i alla fall. Bli inte allt förvånade om ni skulle träffa denna dam!


Då är det nog lite värre att fixa till denna ... hmmm ... ja vad. Inte vet jag men hon kom till vid ett tillfälle i mitt liv när jag ville vara frånstötande av någon anledning. Saken var ju bara den att det verkade inte vara så utan man tyckte jag var urtjusig o sexig så det förslog, och definitivt inte det jag eftersträvade. Och jag måste erkänna att jag är liiite förälskad i henne och "klär" på mig henne då och då.

Jahajaa, då har ni fått följa med till det nya, och tror jag kommer att dyka upp lite oftare nu när jag har valt att skriva på mitt egna språk igen. Det känns helt klart betydligt mycket bättre.

Sååå ... tills vi ses här nästa gång ... sköt om er och ta vara på er....och...det kommer mera...mycket mera.

2 kommentarer:

  1. Tack jätte fina bilder och kul att höra om allt som har hänt :)

    SvaraRadera
  2. Tack NEO...kul o vara tillbaka

    SvaraRadera