fredag 2 september 2011

Flyttade ... igen!!!!


Jaa jag vet, vi flyttar och flyttar och flyttar. Denna gången till en homestead så nu måste man tänka på primmarna. Vi vill ju inte ge avkall på det vi vill ha med oss för den sakens skull så ni kommer nog att hitta allt vi har haft innan ... eller nåja kanske inte riktigt allt, men det viktigaste.


Som nu alla affärerna! Sofie var där först, och man kan få sig en bit tårta såklart fortfarande. Adrina, Langlear och PJ har sina affärer också, och min ide var att de kan fixa till dem efter sina egna personligheter.


Rotade i mitt inventory för att hitta en liten samlingsplats i all hast för intervjun ... ja den med Blanch hehehe ... och hittade mittförsta bygge. Den var ju dansplats såklart då men tycker den fungerar riktigt bra så här med. Såp jag tror den får finnas kvar fastän den bryter ju lite med resten på simmen. Ni hittar lite av varje här ... och de kommer ni nog att hitta på övriga ställen med vad det lider. Jag har ingen panik, det blir fint, och alla hjälps åt.


Så var det då om denna intervjuen ... hmmm ... vad skulle man klä på sig till den. Var mitt i "byggandet" så jag fick lite brottom med att hitta det rätta. Vet inte om det blev det, men denna lilla kreation fick det bli. Ser väl lite propert ut, lite annat än man brukar se mig i ... hahahah.


Simmen var fin när vi flyttade in. Jag zoomade ut och kunde se framför mig vissa givna detaljer...som nu denna sjön. Så jag började forma om och la till åar eller vad man nu kan kalla det för på varsin sida av den så den delar simmen. Tror det blev riktigt fint! Väldans kuperat på sina ställen men kommer antagligen att behålla det o placera allt utifrån förutsättningen.


Som ni ju kan se ... det är kuperat! Så jag fick för mig att göra lite medelhavstema ... eller blandnning snarare ... men betoning på medelhavet. Finns en liten vingård, ruiner, olivträd .....
ja det är så här jag tänkt mig. Men nu börjar allt annat jobb. Och det blir med hjälp av resten av invånarna. Vi måste ju få bion och klubben att fungera och det är inget jag gör själv.

Nu får det vara för denna gången. Kom och titta till Hamilton Island med egna ögon. Slurlen ska jag försöka sätta här med.

Kommer mera bara jag hinner, det tar ju lite tid att flytta. Tills dess ha det bra alla och ta vara på er ... och hör ni ... var snälla mot varann!2 kommentarer:

 1. Ser jätte fint ut - Fina bilder :)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS PIRKKA med vänner! Jättesnyggt har ni gjort det! HURRA!
  Mer om Pirkka och alla hennes vänner på nya simmen på min blogg:

  ”Nu har de gjort det igen - FLYTTAT! IGEN! - PJ, AW, Lang Lear, Adnan och Pirkka.” - bara så ni vet!
  DÄR finns även länk till berättelsen om när hon blev!!!! - ”Pirkka, Miss Sexy 2010 ”

  OCH NU väntar vi bara på meeeeeer:-)

  /Tina (PG)

  SvaraRadera