fredag 8 januari 2010

Lite av varje ...

Så har vi då firat trettondagen. Det gällde att välja klänning som skulle passa till denna jättefest hos Jesper o Ewa på Icehotel. Jag har ju varit med nu några gånger, så jag visste att det skulle bli lite smålaggigt ... som det ju blev med ... Kvällens dress blev denna enkla men ack så stilrena kreation. Den passar utmärkt till mina färger, eller vad tycks .. lol.


Jag kom ju ensam till balen, så jag väntade mig inget speciellt av aftonen. Tänkte snarare att jag skulle få sitta vid väggen i någon skön fåtölj och betrakta prakten så att säga från sidan. Så ni kan ju gissa att jag blev jätteglad när Bock bjöd upp mig! Nu var det ju inte så lätt att komma igång, antagligen just pga laggen, men vi lyckades hitta fungerande bollar till slut. Ah vilken lycka!! Jag bara älskar att dansa, och vilken bra danskavaljer Bock är. Honom tänker jag definitivt bjuda upp när tillfälle ges!


Nästa danskavaljer blev Satorin som jag precis har bjudit upp här ... Trodde inte att han skulle tacka ja, men tji fick jag. Så dubbel glädje denna kvällen blev det ... och en trevlig pratstund fick vi med. Om vad vi talade ...hmm.... nja ... vi kan väl saga att lite av varje hihihi!


Det blev faktiskt inte så många flera bilder från balen än dessa för det var svårt att ta bilder ... tyvärr. För det hadde varit så kul att dokumentera alla finklädda människor ... men men ... så är det. Får ju vara glad att jag lyckades få någon dokumentation i alla fall!Men nu skall ni få höra ... under kvällen så fick jag beskedet ... ja jag fick beskedet för jag hjälpte till lite i röran inne på balen lol ... att Langlear och Mikis hadde blivit partners! Jippii ... och jättemycke grattis till er två. Jag hoppas att ni skall få ett fint liv tillsammans, som ju jag och Ikaros har. Det kom faktiskt en liten tår där mitt i, som jag torkade bort lite i skymundan.

Denna veckan har jag haft fullt upp! Jag har gått igenom min garderob ... fullständigt! Det var hög tid att se till att ha kopior på alla kläder, skor och hår. Jag har ju inte vågat göra det innan, men nu vet jag precis hur jag skall göra. Och med den mängden som det redan har hunnit bli så kan ni ju tänka er att det tog lite tid ... hehehe ... Men nu så! Det mesta är mappat o klart, bara några småplagg återstår. Och nu hittade jag ju en massa fina boots!!! Jag är bootstokig skall ni veta, och dessa exemplar e ju bara en liiiiiten del av allt jag har. Men några av dessa har jag ju faktiskt nu äntligen kunnat göra om ... jaaaa ni hörde rätt ..... de var jag som gjorde det. Så det går framåt! Men det tog tid, för vissa var helt hopplösa, med en massa olika delar. Men jag lyckades, så det så ... är nog lite mera än stolt ....


Så nu vet ni vilken min passion är ... trodde ni ...hihihi. Men se det är inte min huvudpassion, alltså bootsen. Nej, det är dansen!!! Och det är det andra jag har satt ner tid på denna veckan. Har jagat danser till min dansboll och chimera. Lensi var hos mig och lärde hur man gör .... tack för det Lensi och pööösss ... Började med att "dekorera" en ny boll och fortsatte med att fylla den med danser. Men .... först var ju Lensi och jag och testade danser. Och det var så roligt ... jag skulle ju ha kunnat vara där hela dagen och jag skulle ha kunnat köpa hur många som helst .... lol ... Men det går ju inte för de kostar ju en hel del. Men några köpte jag där i alla fall ...är ju tokig i danser, helt galen!!! Och så fick jag ju lära mig om chimeras med ... de är ju häftiga! Så jag var iväg och inhandlade en hel del för att ha i mitt jobb sedan ... ja mitt jobb som dansare ... de visste ni väl eller hur .... Har kommit underfund med att det är lite svårt att växla mellan de olika danserna, så min egna chim kommer att underlätta!!

Här dansar jag hemma ...och min fina dansboll med bild av mig !!!... Det är jättebra att kunna träna när man vill!! Träning ger färdighet, eller hur man nu säger.
Nu har jag fyllt en chimera till som innehåller samma danser som min boll har. Det är bara att klicka på min mage så kan ni dansa med mig ...hihi ...men bara åtta stycken! Kom ihåg det!
Ja det var det denna gången. Bli inte förvånade om ni skulle se mig ila fram och tillbaka mellan dansaffärer och Hisingen ... tror att hela min löning kommer att hamna i mina "bollar", till allas glädje kan man säga. För ni gillar väl att dansa ?? ....jo men det är väl klart att ni gör.
Ha det bra där ute och så ses vi på dansplatserna i vårt kära SL. Och här så klart ... fattas bara annat ... klart det kommer mera!!! Vet inte vad men något ... fniss.


2 kommentarer:

 1. din klänning var jättefin:) och jag är glad du fick dansa lite iaf:)
  behöver du skor/boots så tjoa jag har massor extra och var dessutom var det finns freebie nice ena så de så:)

  SvaraRadera
 2. Jag vet precis hur du känner dig när du ska välja danser ;) .. Jag e ju själv ganska tokig :D
  Dansen är ju ofta det som binder oss galna avor tillsammans !!

  Pöss på DIG Pirkka :)

  SvaraRadera