måndag 4 januari 2010

Hur var det nu med liveuppträdandet ....

Jaa ... lördagen kom ju ...så klart den gjorde! Jag var ju sååå nervös redan från morgonen så det är inte sant ... men inte så farligt från början. Men det blev ju värre och värre ju närmare kvällen kom. Huuu!!!! Grabbarna höll på med anläggningen ... det skulle justeras och grejas .... de snackade hit och dit om en massa teknikaliteter. Och där stod jag och försökte verka cool ... fniss ... men jag var ju bara tvungen att röra på mig. Att shoppa när man är nervös .... jaa så klart ... och de gjorde jag!!! Första vändan blev det ett par nya ögon med fina ögonfransar ....jag ville ju vara fin till kvällen. Tittade på en massa fina skins med när jag nu var på ort och ställe. Plockade med mig några demon för att kunna prova i lugn och ro hemma på Hisingen.

Ikaros och Langlear hadde kommit så långt att allt funkade nu ... så det var bara att göra en massa soundcheckar nu. Men jag kommer knappt ihåg något av det ... vet bara att jag åkte kors och tvärs och hit och dit bara för att skingra mina tankar. Jag fick liksom ingen ro i kroppen! Inte hjälpte det heller att stå och titta på en massa sexiga karlar ... lol .... så jag åkte iväg för att lyssna på en av mina favoritartister i stället. Men först var jag hemma och bytte om. På plats skickade jag ett TP till Ikaros, för jag tyckte att det inte skulle skada att få lyssna på lite blues. Och Madmax Huet e jättebra ... åk och lyssna på honom ....rekommenderas!
Efter konserten åkte jag hem med Ikaros. Han skulle logga ut nu för att återkomma till kvällen. Så jag började rumstera om i min garderob ... det är ju lustigt att det inte kan hålla sig i ordning för fem öre! Så några nya mappar ... dra kläder ur en till annan ... allt för att kunna hitta ... och för att hålla mig sysselsatt!!! Langlear dök upp igen mitt i, så det var bara att släppa in honom och tala en stund med honom. Tror faktiskt att han med var lite nervös, fastän han inget sa ... heheh. Vi var och hälsade på hos AB också, och Langlear och AB tog sig en liten dans i cafeet. Jag kunde inte dansa ... kan ni tänka er det, Pirkka kunde inte dansa! ... jag var alltför nervös. Och då är det illa kan jag lova. För som ni vet, så har ju dansen alltid kunnat hjälpa mig innan, men inte nu. HJÄLP!!!


Så tillbaka hem, och nu skulle jag prova skins. Jag är ju egentligen väldigt nöjd med mitt utseende, så jag vill ju inte ha ett skin som är för mycket avvikande, men ändå skulle ge lite mera, eller snarare lite nytt. Men shapen vill jag inte ändra, det är fööör drastiskt. Så jag testade och jämförde, och hittade ett jag blev väldigt nöjd med. Så nu var det bara att återvända till affären och inhandla det nya skinnet. Och hem igen ... ett evinnerligt farande denna dag hihihi ... sätta på sig det ... och nya ögon ... och nya ögonbryn .... Ja jag drog nog ut på tiden så mycket som möjligt för att slippa tänka på kvällen. Men tillslut hadde jag allt som jag ville ha det.

Jag tror att Langlear kom vid halv åtta tiden ... men är inte säker ... och började förbereda sig för eventet. Ingen Ikaros ännu ... men klockan var ju inte så mycket ännu. AB och Tour dök upp vid halv nio ...( eller var det tidigare, hmmm ...) men ingen Ikaros! Det var ju han som skulle göra den lilla reklamen i gruppchatten hadde han lovat ... för det hadde han ... jag visste ju inte riktigt hur man skulle göra det. Har nog lärt mig det men kom inte ihåg någonting .... det började faktiskt kännas som bomull i hela huvudet och det började flimra för ögonen. Jag skrek rakt ut VAR ÄR IKAROS!!! och då blev det fart på AB. Hon gav mig en rejäl orre ... hehehe... och det hjälpte till en viss grad. Och så var ju Tour där, så jag bad honom ta tag i mig om jag skulle råka svimma, och gentleman som han är så lovade han göra så ... inga problem!

Klockan nio startade Langlear och människorna dök upp, fler och fler hela tiden. Jag stod där och iakttog alla med spänning. Och lyssnade vad de sade ... skulle de gilla vårt nya fynd ... tänk om de bara skulle försvinna lika fort som de kom?!?! Men Langlear var ju suverän ... helt otrolig. Men vad hjälpte det mig nu ... jag var ju så förstörd ... skakade som ett asplöv, så jag vågade inte flytta mig. Men så mycket sinnesnärvaro hadde jag i alla fall, så jag kom ihåg att hålla koll på vilka som kom så jag kunde hälsa var och en välkommen ... eller nåja, någon missade jag nog, förlåt alla ni som inte blev välkomnade!! Jag tror det blev succe, alla verkade mycket nöjda, och Ikaros dök upp ... ja han kom sent om sido. Och hungrig var han som en varg dessutom ... stackarn. Och jag som skulle skälla ut honom efter noter hahahah ... men klart jag inte gjorde!

Men .... ja så klart ett men .... hemska öde! Jag hadde inte tagit en enda bild på hela kvällen. Inte så mycket som en liten bild heller. Hur kan man bara glömma att göra något sådant ... jag bara undrar ... sinnesrubbning i stora mått ... kanske ... eller??? Det är ju tur att inte alla hadde tappat huvudet i alla fall, så man kan få se i alla fall några bilder från Langlears stora kväll. För det var ju inte vår kväll skall ni veta, utan hans. Så ta er en titta på alla bloggar som finns, ni hittar massor av bilder från eventet ... tack och lov!

Men vet ni vart jag borde ha åkt innan kvällen?? Jo, till Dukes fina trädgård ... dit bland alla fina träd och blommor ... och djur ... och vattenfall. Och framförallt den fina och avslappnande meditations sfären. Jag hadde ju redan varit där och testat den vid ett par tillfällen. Helt underbart rogivande .... att bara sitta i den och låta tankarna sväva ... Så varför åkte jag inte dit. Kanske hadde jag då kommit ihåg att ta bilder ... vem vet!


Så nu vet ni varför det inte finns några bilder med från Hisingen ... men kvällen blev lyckad. Tack alla ni som kom och förgyllde kvällen med er närvaro. Och så hoppas jag att vi kommer att få höra mera av Langlear Halostar. Jag önskar honom lycka till i fortsättningen och massor av uppträdanden. Trubadurer finns det aldrig för många av ... tycker jag ... eller vad säger ni?

Så detta om detta ... vi får väl se vad som kommer härnäst ... och när. Men som jag brukar säga ... jag återkommer, var så säker. Det händer ju alltid något i vårt SL. Sköt om er och så ses vi där.

5 kommentarer:

 1. du kan ju alltid låna bilder från nån annan som tog bilder...det brukar jag göra(med credit under bilden) för jag hinner sällan ta några bilder under eventen

  SvaraRadera
 2. Det vart en succe.. inte lätt första gången på scen i SL, han pratade och var lugn och rösten e go. sen Gumman.... ska du veta att nervositeten inför event finns altid, ska finnas, men den blir mer uthärdlig med tiden
  :-) fnittrar. kram tack

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte det var jätteroligt att du och Ikaros fixade det här med Lang .. Han var duktig!
  Jag missade ju hans uppträdande men jag tjatade ju till mig ett extranummer som sig bör ;)


  Lycka till med allt ni tar er för för ! :)

  Ps.. Klart de får ge dig någon bild som du kan sätta in på bloggen..De som finns runt oss Pirkka .. Är snälla , det vet du ! :)

  Kram!! Lensi

  SvaraRadera
 4. Jag har bilder du kan få Pirkka!
  Kram, jättebra konsert.
  /Sofie Snowbear

  SvaraRadera
 5. Tack snälla ni ... tar till mig allt ... tack. Men tror att jag låter bli att ta in några bilder, kan ju inte hjälpas. Men tack för tipset till en annan gång, skall inte glömma det!

  SvaraRadera