söndag 13 december 2009

Den stora världen ... SL...awwww


Med stapplande steg, och förundran hamnade jag i SLs stora värld. Skrämmande för en liten "noobie"! Inget kunde man och så man såg ut då .... LOL. Tur är att man inte kunde något, så det finns inga bildbevis på min entre!

Att jag sedan mycket fort hamnade hos Annabella istället för att fortsätta, som man brukar, i "noobieland", var nog det bästa. Jag fick vänner direkt, som jag så väl behövde, och en massa tips om hur jag skulle göra. Och inte behövde jag skämmas för att fråga heller. Men det kan ju inte hjälpas att jag kände mig tjatig och dum (och gör det även nu!) som inte klarade av det mest elementära i datorns underbara värld.

Jag ville, och vill, lära mig snabbt alla fina grejer man kan göra, och som det verkar ALLA kan runtomkring mig. Men ... jag har insett det (äntligen !?! )att det är bättre att skynda långsamt, ta ett steg i taget. Och det måste bli ett litet steg för mig. Tack kära AB för att du så omtänksamt påminner mig om det med jämna mellanrum. Du blev och är (hoppas jag!) min "allrasom" käraste vän. Du hadde tålamodet att förklara och hjälpa till. Och även nu när de första stapplande stegen är avklarade, finns du där, som alltid. Försvinn inte snälla, skulle kännas mycket tomt!

Detta var en början, ... lite virrig kan kännas ... men det är JAG. Jag är ju en virrpanna ... ett hopplöst fall ... LOL ... Men intentionerna är att klara av det mesta ...

Och märk väl ... jag är ingen skribent, utan en glad amatör. Pirkka är som Pirkka är! En del gillar henne, en del antagligen inte. Hon är inte färdig ännu ... låååångt ifrån ...!!!

Fortsättning följer ... i oordning så klart ... hur annars .... fniss!!

Min egen älskling och jag på RajRaj udden ... Ikaros!

7 kommentarer:

 1. Välkommen bland alla svenska SL-bloggare och många andra! Skoj!
  /Tour

  SvaraRadera
 2. Men Pirkka du med!:-))

  Varmt Välkommen till Svenska Bloggare om Second Life!

  Skall bli kul att få chansen att följa dig!

  Kramix/Tina - http://tinasuniversum.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Välkommen Pirkka till den underbara SL-bloggvärlden som ligger någonstans mittemellan den första och den andra!!

  /Apmellarna och deras husse

  SvaraRadera
 4. Tack Tina och Apmel. Det kändes naturligt för mig att starta min blogg just nu. Äntligen skulle jag kanske också säga...har ju funderat länge på det....men som Pirkka säger ....ett litet steg i taget.

  SvaraRadera
 5. Välkommen till SL-bloggvärlden. Det behövs fler, så att dom ignoranta förstår att SL faktiskt INTE så dött som dom tror.

  Ja du är ny i SL ännu, men jag känner redan att "The Force is strong in this one"

  SvaraRadera
 6. Tack Wizanna! Ja SL är inte död ... om inte annat så kommer jag förhåppningsvis att kunna visa det.

  SvaraRadera